Telefon: 2345 0360

Mandag - Fredag 08:00 -18:00

Weekend: 2681 4592

Pennehave 7, 2960 Rungsted Kyst

360° Sundhedsscreening​

"Hvis du ikke ændrer kurs ender du der hvor du er på vej hen"

(kinesisk ordsprog)

En 360° Screening er vores hurtige og effektive metode til, at medarbejderne egenhændigt kan finde de løftepunkter ,som er så vigtige for, at de kan sætte kurs henimod en ny, sundere og bedre livsstil.

Sundhedsscreening:

​Undersøgelsen sker ved at de udfylder vores spørgeskema som omhandler demografi, KRAMS faktorer (kost-rygning-alkohol-motion og stress) og andre relevante helbredsmæssige problemstillinger.

Ved selve konsultationssamtalen gennemgåes spørgeskemaet, Vi foretager målinger af de forskellige biologiske værdier: blodtryk, blodsukker, kolesteroltal, BMI, vægt, taljemål, kropssammensætning og en lille lungefunktion.

Herefter fokuseres på resultaterne henimod planlægning af en sundere livsstil. Ligeledes identificeres relevante og opnåelige mål.​

Vi kommer med andre ord 360° rundt om medarbejderens helbred

Screeningen varer 45 minutter og tager udgangspunkt i et unikt sundhedsfremmende dialogværktøj udviklet i samarbejde med Sunddialog.

Vi anbefaler, at alle medarbejdere gennemgår en 360°sundhedsscreening, ligesom vi anbefaler en årlig tilbagevendende opfølgning på den første 360° sundhedsscreening.

Virksomhedsanalyse for hver afdeling:

​På baggrund af online-spørgeskemaet og sundhedsscreeningen udarbejdes en samlet anonymiseret rapport, hvor virksomheden får et overblik over både virksomhedens og medarbejderne sundhedstilstand. Herved kommer vi med relevante forslag til virksomhedens fremtidige sundhedsinvesteringer.

Pris per medarbejder: Kr. 750 for samtale og screening, en opfølgende telefonisk samtale inden for 3 måneder efter den første samtale, samt en virksomhedsanalyse.​

​Firmainformation

360° sundhed

CVR: 33046138

adresseinformation

Pennehave 7

2960 Rungsted Kyst 

kontaktinformation

Telefon: 2345 0360

E-mail: klinik@360sundhed.dk