Telefon: 2345 0360

Mandag - Fredag 08:00 -18:00

Weekend: 2681 4592

Pennehave 7, 2960 Rungsted Kyst

Om 360° sundhed​​

Forestil dig et sted, hvor alle ekspertiser og faggrupper er samlet under et tag.

Et sted, hvor man er sikker på, at man altid får den helt rigtige behandling,

i rette omfang og på det rette tidspunkt.

Et sted hvor Lægen, Kiropraktoren og Fysioterapeuten samarbejder om alt,

lige fra livsstilsomlægning med kost og træningsplaner til behandling af

komplicerede eller simple ryg-, nakke- og idrætssskader.

Et sted hvor patienten altid er i centrum.

Læge, Kiropraktor og Fysioterapeut bag 360°SUNDHED.

​Nordsjællands nye multiklinik ”et nyt og revolutionerende sundhedskoncept”

​Kiropraktor Ole Wessung og Læge Jan Børger har arbejdet med alle former for sundhed de sidste mange år, og har nu besluttet sig for at forene deres kræfter, i et helt nyt og på mange måder revolutionerende sundhedskoncept.

Ole Wessung har bl.a. været en af hovedkræfterne bag både Willis og Falck Healthcare, samt været fast Kiropraktor for fodboldlandsholdet og flere nationale og internationale sportsstjerner.

Læge Jan Børger har, udover sit daglige virke som speciallæge i almen medicin, ligeledes arbejdet med både sports- og arbejdsmedicin.

Fysioterapeut Jørn Tychsen har 22 års erfaring indenfor idrætsskader hos professionelle sportsfolk. De seneste mange år hos F.C. København som ledende Idrætsfysioterapeut for superligaholdet, forudgået af arbejde med America's Cup i Valencia, Lyngby FC Superliga og Hørsholm Basket eliteherrer.

Udover Læge, Kiropraktor og Fysioterapeut, tilbyder multiklinikken både akupunktur, massage og en lang række tilbud inden for kost, motion og træning.

Der ydes også virksomhedsaftaler.​

​Sundhedhjulet og unik behandling giver optimale resultater og øget eget ansvar.

360°SUNDHED har udviklet et unikt sundheds-fremmende værktøj, der ikke kun hjælper med at stille den rigtige diagnose og finde den rette behandling, men også giver patienten muligheden for at arbejde med sine udfordringer, både undervejs og efter endt forløb.

Kombinationen af de sidste nye undersøgelses- og behandlingsmetoder, tværfaglig tilgang og den unikke mulighed for egen indsats, giver bedre og længerevarende resultater.

"Hvis du ikke ændrer kurs, ender du der hvor du er på vej hen” (Kinesisk ordsprog)

​Er du en af dem, der gradvist har accepteret, at du har taget det ene kilo på efter det andet og lidt efter lidt fået mere og mere hovedpine, eller er du bare kommet i dårligere og dårligere form og fået mere og mere ondt i nakke og ryg, og er du med tiden blevet en dårligere, trættere og mere uoplagt version af dig selv, er det så ikke på tide at få lagt en ny kurs?​

360 Sundhed
Pennehave 7
2960 Rungsted Kyst
Tlf.: 2345 0360


​Firmainformation

360° sundhed

CVR: 33046138

adresseinformation

Pennehave 7

2960 Rungsted Kyst 

kontaktinformation

Telefon: 2345 0360

E-mail: klinik@360sundhed.dk