Telefon: 2345 0360

Mandag - Fredag 08:00 -18:00

Weekend: 2681 4592

Pennehave 7, 2960 Rungsted Kyst

​Form & Figur

Sundt Samarbejde!

FORM & FIGUR og Nordsjællands nye multiklinik 360°SUNDHED indgår spændende alliance.

Godt begyndt er halvt færdigt!!!

er en af overskrifterne på det nye og spændende samarbejde mellem Nordsjællands nye multiklinik 360°SUNDHED og FORM & FIGUR i Hørsholm

Rigtig mange af os kender det alt for godt, sommeren er på vej, vinteren har været lang og aktivitetsniveauet lavt, så nu tænker vi: ”Nu skal jeg se at komme i form” eller "Nu skal jeg også se at få tabt de 5 ekstra kg” osv. og så er det ellers i gang: nogen begynder at løbe, andre begynder til kajak, roning eller zumba måske, mens de fleste begynder til fitness.

Men, men, men alt for ofte bliver ”glæden” kort, for inden vi overhovedet er kommet ret langt, er der noget der går i stykker, enten får vi ondt i ryggen, knæet, skulderen eller også får vi ubehag, som brystspændinger og hjertebanken og tror at den er helt gal…og så stopper vi igen, for at gentage processen til næste år.

Gør nu det rigtige rigtigt, denne gang!!!

​Man bliver nødt til at se på sin krop, som man ser på sin bil….er der nogen der ved sine fulde 5, kunne finde på at tage sin ”gamle” bil, direkte ud af garagen, starte den og så bare køre på bilferie, ned gennem de Tyske motorveje. uden lige at få den set efter i sømmene? Nej vel, man vil altid lige køre den ned forbi værkstedet og få lavet et ”ferieeftersyn”, ny olie, eventuelt et par nye dæk osv, så man er sikker på at den kan klare hele turen. Ingen bryder sig om at holde i krybesporet på ”die Autobahn” midt om natten.

360°SUNDHED, der omfatter Læge, Kiropraktor, Fysioterapeut, Massør m.m, der alle har stor erfaring, indenfor sport og træning, har sammen med FORM & FIGUR udviklet konceptet:

"GODT BEGYNDT ER HALVT FÆRDIGT", der på mange måder kan sammenlignes med det omtalte ferieserviceeftersyn.

Vi starter med en grundig undersøgelse, hvor vi kommer hele vejen rundt om helbreddet.

  • Vores Læge står for den objektive undersøgelse, hvor der, alt efter behov, kan indgå alt fra, blodtryk,lungekapacitetsmåling, blodprøver til vejning, konditest og fedtmåling.

  • Lægen vil også tage en snak om kost og diæt, da det ofte kræver en anden kost, at begynde at træne.

  • Kiropraktor og Fysioterapeut foretager en grundig undersøgelse af bevægeapparatet, hvor ryg, nakke, hofter, knæ ect. tjekkes for evt. skjulte skævheder, aflåsninger og slid.

  • Muskelstyrke og fleksibilitet gennemgås ligeledes, så der er forhold træning og ambitionsniveau.

  • Afslutningsvis, vil der sammen med en af FORM & FIGURS specialuddannede instruktører, være en snak om ambitionsniveau og træningstype, hvorefter det optimale program, for den enkelte vil blive lagt.

  • Der vil være mulighed for en løbende evaluering af programmet, der foretages af FORM & FIGURs instruktører, med 2-4 ugers mellemrum.

Med ”GODT BEGYNDT ER HALVT FÆRDIGT” kan du trygt lægge din nye kurs og komme i gang med din motion og træning, uden at støde på grund eller på anden måde gå i stykker.

”Hvis du ikke ændrer kurs ender du der hvor du er på vej hen”

(Kinesisk ordsprog)

Undersøgelserne bliver foretaget hos:

360°SUNDHED Pennehave 7 i Rungsted, og kan både bestilles hos FORM & FIGUR og 360°SUNDHED

​Foredrag og undersøgelser

​Ud over ”GODT BEGYNDT ER HALVT FÆRDIGT” betyder aftalen også, at FORM & FIGUR medlemmer, en gang om måneden, kan komme til åben konsultation, hvor Læge og Kiropraktor vil være at finde hos FORM & FIGUR, hvor de vil svare på spørgsmål og give gode råd.

Teamet bag 360°SUNDHED, vil også holde foredrag om relevante emner, for F&Fs medlemmer.

Der vil derudover blive oprettet en HOTLINE, for F&Fs medlemmer, hvor de kan skrive eller ringe til 360°SUNDHED, hvis de skulle have sundheds, skades eller lignende spørgsmål.

Afslutningsvis betyder aftalen også, at F&Fs medlemmer modtager forskellige sundhedstilbud og rabatter, på forskellige sundheds og behandlingsydelser hos 360ºSUNDHED.​

​Firmainformation

360° sundhed

CVR: 33046138

adresseinformation

Pennehave 7

2960 Rungsted Kyst 

kontaktinformation

Telefon: 2345 0360

E-mail: klinik@360sundhed.dk