Telefon: 2345 0360

Mandag - Fredag 08:00 -18:00

Weekend: 2681 4592

Pennehave 7, 2960 Rungsted Kyst

​Kiropraktik

Specialiseret diagnosticering, behandling og forebyggelse af forstyrrelser i kroppens led og muskler​.

Læs mere​

Ring i dag

Fysioterapi​

Vores Fysioterapeut har mange års praksis-erfaring og erfaring som Idrætsfysioterapeut indenfor professionel idræt.​

Læs mere​

Ring i dag

Massage​

360° Sundhed tilbyder fysiurgisk massage, hvor der som udgangspunkt arbejdes dybt i væv og muskulatur.

Læs mere​

Ring i dag

Idrætsskader, Vægttab & Træning​

Idrætsskader:

Klinikkens Læge, Kiropraktor og Fysioterapeut kan tilbyde tværfaglig diagnosticering, behandling og genoptræning af idrætsrelaterede skader.

Udover de relevante kliniske undersøgelser kan klinikken også tilbyde diagnosticering med ultralysscanner som udføres af klinikkens læge.

Er det nødvendigt med yderligere undersøgelser ifm. diagnosticering f.eks. røntgen, MR-scanning etc., hjælper vi dig videre til en af vores mange samarbejdspartnere.

Vægttab:

Godt begyndt er halvt færdigt!

Når du beslutter dig for at tabe dig eller på anden måde ændre adfærd, er det vigtigt at komme godt igang og gøre det rigtige rigtigt.

Hvis du vil opnå en effektiv og varig effekt af din adfærdsændring, f.eks. komme i form, tabe dig eller bare blive en bedre version af dig selv, er det vigtigt at du kender dit udgangspunkt og dit mål.

Ligesom det er relevant at give bilen et eftersyn, inden du drager på bil ferie, er det relevant at give kroppen og helbreddet et grundigt checkup inden opstart. Desværre kender alt for mange mennesker situationen, at når de går i gang, ja så går noget i stykker, man får det dårligt og så stopper man igen.

360ºSUNDHED har udviklet en All-round sundhedsscreening, hvor vi undersøger dig fra top til tå. Alle relevante biologiske mål tages, hele bevægeapparatet gennemgåes og det videre forløb planlægges​

360º Træningsprogram

​Alle behandlere hos 360º SUNDHED har lang erfaring og kompetence, til at skræddersy, lige netop, det program, som du måtte have brug for. I samarbejde med Fit&Sund i Hørsholm, har vi udviklet et koncept, der tager udgangspunkt i dig og kun dig. Vi vil i samarbejde med dig planlægge et program, der kommer hele vejen rundt om dit helbred, så du ikke får skader eller går i "stå".

360º kostplan

Nå du begynder at træne, er det vigtigt, at du ser på alle aspekter, som din nye adfærd påvirker. Mange fortsætter bare med at spise det de plejer (måske mere af det), men når vi lægger mere pres på vores muskler, hjerte og lunger, ændrer vores behov for kost sig. Derfor er det vigtigt at vi, som noget af det første får set på din kost.

Med 360ºSUNDHED i dit ringhjørne, kommer du sikkert i mål og holder kursen.​

Følg os på Facebook​​

Ønsker du at få det seneste nyt? så følg os på de sociale medier. Her vil vi nemlig jævnligt skrive opdateringer fra 360° sundhed​.

​Firmainformation

360° sundhed

CVR: 33046138

adresseinformation

Pennehave 7

2960 Rungsted Kyst 

kontaktinformation

Telefon: 2345 0360

E-mail: klinik@360sundhed.dk