Telefon: 2345 0360

Mandag - Fredag 08:00 -18:00

Weekend: 2681 4592

Pennehave 7, 2960 Rungsted Kyst

​Kiropraktik

Specialiseret diagnosticering, behandling og forebyggelse af forstyrrelser i kroppens led og muskler​.

Læs mere​

Ring i dag

Fysioterapi​

Vores Fysioterapeut har mange års praksis-erfaring og erfaring som Idrætsfysioterapeut indenfor professionel idræt.​

Læs mere​

Ring i dag

Massage​

360° Sundhed tilbyder fysiurgisk massage, hvor der som udgangspunkt arbejdes dybt i væv og muskulatur.

Læs mere​

Ring i dag

​Nakke, Ryg Og Iskias

Pas På Ryggen, Gå Til Kiropraktor !

Ligesom vi får tænderne efterset regelmæssigt, er det fornuftigt at gå til regelmæssig ryg-kontrol

Vi kender det alle: En lille "forkert" bevægelse, og pludselig føles det, som man har fået en kniv i ryggen.

Nogle kan arbejde videre, og smerten forsvinder helt eller delvist med tiden. Andre slæber rundt i et smertehelvede i dage og uger med "hold" i ryggen.

Flere og flere søger straks hjælp hos Kiropraktor frem for at lide. At hurtig hjælp virker, kan mange tale med om, men det er de regelmæssige besøg, der virker bedst forebyggende.

De der gør det kan bekræfte, at det er lige så effektivt, som at få efterset sine tænder regelmæssigt og har færre problemer.

80 % af befolkningen

80 % af den voksne Danske befolkning får på et eller andet tidspunkt smerter i lænden, nakken eller midtryggen. "Kært barn" har mange navne, men oftest omtales de henholdsvis som, lumbago (inklusiv smerte i ben: lumbagoiskias), torticollis og facetleds syndrom.

Det opstår ofte pludseligt i forbindelse med en hurtig bevægelse eller efter længere tids ensformigt arbejde.

Man er specielt sårbar, hvis man har meget stillesiddende og ensformigt arbejde, hvilket desværre, i stigende grad, er tilfældet for rigtig mange mennesker.

Selvom man har mange dårlige arbejdsstillinger og vaner, kan det gå godt i mange år, men så en dag er problemet i ryggen blevet så omfattende, at det begynder at gøre ondt (dråben der får bægeret til at flyde over).

Der kan været opstået en fejlfunktion eller fastlåsning mellem to eller flere ryghvirvler, musklerne er blevet spændte og vævet omkring betændt og hævet.

Udover smerte og stivhed, forårsager låsningen også ændringer af nerveimpulserne mellem hjernen og den øvrige krop, der kan give en lang række andre symptomer som kolik, allergi, mavesmerter, hovedpine, migræne, iskias m.m.

Mange mennesker får, efter et langt og hårdt arbejdsliv, slidgigt, "Det må du lære at leve med", er den beskedmange får. Det er rigtigt, at en Kiropraktor ikke kan genoprette eller helbrede slidgigt, men i mange tilfælde kan smerten mindskes betydeligt eller helt fjernes.  

​Kiropraktoren som ledvogter - Måske lidt ubehageligt, men smertefrit og helt ufarligt.

Kiropraktoren har en 7 års uddannelse, der gør ham til specialist i at lokalisere og rette funktionsforstyrrelser mellem alle kroppens led. Kiropraktoren bruger primært nogle smertefri og blide håndgreb, der det til trods, p.g.a. en "knæk" lyd, desværre har fået ry af at være lidt voldsomt, MEN "knæk" lyden skyldes et lille undertryk, der udløses når to led flader bevæges (som at hive sig i fingerne) måske ubehageligt, men smertefrit og ufarligt.

Mange har opdaget, at det betaler sig at forebygge frem for at behandle, de kommer nogle gange årligt og undgår derved de ubehagelige "sammenbrud".

Mange tager sine børn med ca. 1 gang om året, hvilket er en rigtig god ide, ikke mindst efter vores børn bruger så meget tid ved pc og lignende.

Motionister og sportsstjerner - Et skævt bækken giver ikke kun skader, det begrænser ydeevnen.

Som sportsmand har man ingen tid at spilde og skade tid er spildtid. Rigtig mange knæ, ankel, lyske-skader samt en lang række andre benskader, er ofte følger af et skævt bækken.

Ved en bækkenskævhed, som ses hos rigtig mange mennesker, opstår der altid en benlængde forskel, som udover at give de omtalte følgeskader faktisk også begrænser ens ydeevne målbart. Forskellen på, at løbe et marathon med skævt frem for et lige bækken, ligger mellem 5 til 10 minutter.

87% blev hjulpet - Kiropraktik reducerer medicinforbrug til en 1/5 del.

En Schweizisk doktordisputats viser at størstedelen af de patienter der opsøger kiropraktor, bliver hjulpet.

87% var blevet symptomfri

9% var status quo

4% svarede ikke på spørgsmålene.

Samme undersøgelse viste at 1/2 delen tog medicin inden behandlingen og at dette tal var faldet til 1/5 del.

Følg os på Facebook​​

Ønsker du at få det seneste nyt? så følg os på de sociale medier. Her vil vi nemlig jævnligt skrive opdateringer fra 360° sundhed​.

​Firmainformation

360° sundhed

CVR: 33046138

adresseinformation

Pennehave 7

2960 Rungsted Kyst 

kontaktinformation

Telefon: 2345 0360

E-mail: klinik@360sundhed.dk